Wat wij doen

"BLIJF DECLARABEL, BESTEED HET UIT AAN CAPABEL"

Wat wij doen

ADMINISTRATIE

Wij ontzorgen u als klant en laten software voor ons werken.

JAARREKENING

Een helder jaaroverzicht. Opgesteld conform wettelijke voorschriften. Met een duidelijke bespreking.

SALARIS ADMINISTRATIE

Van het opstellen van een arbeids- overeenkomst tot het genereren van de loonstroken.

FISCALE AANGIFTEN

Onze uitdaging: u, binnen de fiscale grenzen, laten besparen op belastinggeld.

ADVIES


Scherp advies door kennis van u en uw onderneming, met oog voor het financiële, fiscale en juridische vlak.

Administratie

Wij ontzorgen u als klant en laten software voor ons werken. Realtime inzicht in uw resultaten, zodat u weet waar u staat. Weten dat uw administratie up to date is geeft rust. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de administratie bij te houden, we helpen u graag op weg. Wij werken met geavanceerde software. Heeft u al een boekhoudpakket, grote kans dat wij er thuis in zijn!

Jaarrekening

De jaarrekening is een helder overzicht van de financiële situatie van het afgelopen boekjaar. Wij zorgen ervoor dat uw jaarrekening voldoet aan de wettelijke voorschriften. Zowel de commerciële jaarrekening als de fiscale jaarrekening is bij ons in goede handen. De jaarrekening nemen wij rustig met u door, wij laten de cijfers voor u spreken!

Salarisadministratie

Van de arbeidsovereenkomst tot het genereren van de loonstroken. Dankzij ons specialistisch netwerk kunt u ook met uw salarisadministratie bij Capabel Administratie & Advies terecht. De loonadministratie is online in te zien en ook voor de medewerkers is het mogelijk om een eigen login te krijgen. De loonadministratie wordt gekoppeld met de boekhouding.

Fiscale aangiften

Onze uitdaging: u, binnen de fiscale grenzen, laten besparen op belastinggeld. Benut de fiscale mogelijkheden. Capabel Administratie & Advies ziet het als haar plicht om hierin alert en pro-actief van dienst te zijn. Wij verzorgen alle soorten aangiften. Bij bijzonderheden werken we nauw samen met fiscalisten.

Advies

Vanaf uw administratie tot en met de bespreking van de jaarrekening en aangiften zijn wij persoonlijk betrokken. Deze kennis van u en uw onderneming is belangrijk voor een goed advies. Wij adviseren u hoe de financiële gezondheid van uw onderneming te verbeteren is. Bent u klaar voor de toekomst? Capabel Administratie & Advies staat voor u klaar met zowel financieel, fiscaal en juridisch advies.