Over Capabel

"Het goede adres voor uw financiële administratie en fiscale aangiften"

Cazant | Aandacht | Pro-Actief | Betrokken En LoyaalOver Capabel

Capabel Administratie & Advies is een no-nonsense kantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bij ons bent u op het goede adres voor uw financiële administratie en fiscale aangiften. Wij zijn bekwaam op dit gebied met ruim tien jaar ervaring. Wij laten de cijfers spreken, zodat u weet waar u staat. Wij houden van inzicht. Inzicht in uw financiële positie. Door nauwe samenwerking met een specialistisch netwerk kan Capabel Administratie & Advies in de volledige breedte van dienst zijn. Salarisadministratie, een accountantsverklaring of complexe fiscale vraagstukken gaan we niet uit de weg!

Wij halen er onze motivatie uit om uw onderneming op een hoger niveau te brengen, mede door het geven van inzicht in uw resultaten.

Onze handen beginnen vaak te jeuken als we ondernemers zien stoeien met de administratie en dit door drukte vaak wat op de achtergrond is geraakt.

Neem contact met ons op, ook buiten kantoortijden.

Over mij

Na 10 mooie jaren in de accountancy heeft Dick Cazant het kantoor Capabel Administratie & Advies opgericht. 

Een standaard kantoorman is Dick niet, hij is een boerenzoon die na de HAVO direct is gaan werken als marktkoopman. Met de plannen voor een eigen bedrijf wilde hij zelf de boekhouding kunnen doen en volgde hij daarvoor een avondstudie. Van het één kwam het ander en is Dick van de markt op een accountantskantoor terecht gekomen. Daarnaast heeft hij de modules van HBO Accountancy succesvol doorlopen.

Bij Dick draait het om de klant, die moet je het zo gemakkelijk mogelijk maken “geheel ontzorgen”. Dick heeft affiniteit met fiscaliteit, zijn motto luidt:

“je moet scherp blijven en de mogelijkheden benutten”.

Belasting besparen, daarmee maak je het verschil voor klanten.