Over Capabel

"Het goede adres voor uw financiële administratie en fiscale aangiften"

Cazant | Aandacht | Pro-Actief | Betrokken En LoyaalOver Capabel

Capabel Administratie & Advies is een no-nonsense kantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bij ons bent u op het goede adres voor uw financiële administratie en fiscale aangiften. Wij zijn bekwaam op dit gebied met ruim tien jaar ervaring. Wij laten de cijfers spreken, zodat u weet waar u staat. Wij houden van inzicht. Inzicht in uw financiële positie. Door nauwe samenwerking met een specialistisch netwerk kan Capabel Administratie & Advies in de volledige breedte van dienst zijn. Salarisadministratie, een accountantsverklaring of complexe fiscale vraagstukken gaan we niet uit de weg!

Wij halen er onze motivatie uit om uw onderneming op een hoger niveau te brengen, mede door het geven van inzicht in uw resultaten.

Onze handen beginnen vaak te jeuken als we ondernemers zien stoeien met de administratie en dit door drukte vaak wat op de achtergrond is geraakt.

Neem contact met ons op, ook buiten kantoortijden.

Over mij

Nadat Dick Cazant de HAVO had afgerond is hij meteen de markt op gegaan. Hard werken, lange dagen en een prachtige leerzame periode vindt hij zelf. Na 7 jaar marktverkoper te zijn geweest, is hij in de avonduren gaan studeren en trok de accountancy meer dan hij had verwacht. De markt vaarwel en de accountancy omarmde hij.

Geen verkeerde keuze blijkt nu, want bij de opleiding HBO Accountancy heeft hij de modules met goed gevolg afgerond. Er volgt nog een verdere verdieping in fiscale studies, wat direct toepasbaar is bij u als klant.

Het meeste voldoening haalt hij uit de complexere vraagstukken en het eindproduct: tevreden klant. Dick heeft affiniteit met fiscaliteit, zijn motto luid: “je moet scherp blijven en de mogelijkheden benutten”. Na 10 mooie jaren in de accountancy heeft Dick Cazant het kantoor Capabel Administratie & Advies opgericht.